Preizkusite Mitsubishi Space Star Facelift: Cenejši ni bilo

Ne, ne ASX in ne Outlander je uspešnica programa Mitsubishi, vendar je malo Space Star. Skoraj 4.340 kosov so bili prodani v prvih treh mesecih letošnjega leta, po mnenju Zvezne Motor urada vozil, lani je bilo 14,237 vozil. Po treh letih Avtomobilčki pride zdaj na sredini modela cikla facelift podaril.

Kupci ne bodo le koristi od oceni optike, notranja in drugače uglašen suspenzije, vendar - če so hitro - četudi začasno ugodnih cenah.

Mitsubishi Space Star.

Mitsubishi Space Star.
Copyright: Auto-Medienportal.Net

Oblikovanje in notranjost

Z novo oblikovan sprednji Space Star mora zdaj veliko bolj odrasel. Novi žarometi, klasična maska ​​namesto prejšnje "Louvre" in podcenjeni, navedena moč kupola na pokrovu motorja so novi v Mini, v povezavi z novimi odbijači tudi na obrazu. Na zadnji, A zdaj tudi bolj oblikovani odbijač in popravljene zadnje luči našel. Odvisno od opreme, obstaja možnost, LED tehnologija. Spremenjena oblika daje Space Star povečanje dolžine vsaj 8,5 cm - vendar notranje mere ostajajo enake.

glede na vrednost - dodano Določa notranjost je vseeno. Obstajajo (ogrevanjem na zahtevo) sedeži z boljšo kakovostjo oblazinjenje in malo več konture na zadnjem sedežu, pa tudi (odvisno od opreme), usnjen volan, veliko kroma in klavir, črni in digitalni radio.

Čeprav Mitsubishi Space Star je njena težnja po vedno roll ni povsem prikriti, vendar so trše vzmeti in retuned amortizerji zagotavljajo v povezavi z električnim servo volanom za znaten dobiček. Tudi ceste tretjega reda delajo prek malega petvratni gladko presenetljivo mojstrstvo. lahko prepričali tako kot CVT v top model. Samodejni pretvarja silo, s prijetnim malo zamude v pogon in je popolnoma brez zloglasni "elastiko učinek" od.

Mitsubishi Space Star.

Mitsubishi Space Star.
Copyright: Auto-Medienportal.Net

Motorji in cene

Mitsubishi se ni spremenilo modelov motorjev. Pod pokrovom je znano, tri-valjni lončar, 1,0-litrski motor s 52 kW / 71 KM v mestu dovolj kopnem, vendar še vedno malo videti utrujen. Devet konjskih moči močnejši 1,2-lLiter počne veliko bolje in daje koncept pogojnih tubo zaradi visokega navora občutno več užitek v vožnji. Ampak, kdo želi, da bi jih kupil s ceno, zaradi večjega motorja je namenjena izključno za top različico. To naredi vsaj 14,290 evrov, medtem ko je osnovni model za 9990 evrov na voljo.

Vendar pa so cene po ceniku - vsaj začasno - dim in ogledala. Tisti, ki se odloči, da bo konec avgusta za novo vesoljsko zvezdo, ki prihrani 2.000 evrov. Popust dodeli v celoti za vse modele Mitsubishi. Poleg tega je "Intro Edition" in program "Intro Edition +" oprema za obogatitev na trgu. Nekdanji dodaja, da je osnovni verziji podnebja in avdio sistem in centralno zaklepanje z radijskim daljinskim upravljanjem. Različica Plus je, da še vedno usnjen volan in ročica, že skoraj potratnih številni kromirani poudarki, ogrevani zunanji ogledali in po višini nastavljiv sovoznikov sedež na vrhu. Vrhunec je izključna Smart navigacija povezava z 6,5-palčnim zaslonom na dotik, ki ima obrišite in funkcijo zoom in povezljivost pametni Tom Tom zemljevidi.

Save je ni več, je tudi komaj. Na vrhu, ki je podelil Mitsubishi leta 2015, pet let garancije na svojih vozilih.

Nazaj na pregled

Tehnični Mitsubishi Space Star 1.0 (1.2)

Dolžina x širina x višina (m):3,80 x 1,69 x 1,51
medosna razdalja (m):2.5
motor:3-valjni bencinski motor 999 (1193), CC
moč:52 (59) kW / 71 (80) moči pri 6000 U / min
. Max Navor:88 (106) Nm pri 5000 (4000) U / min
največja hitrost:172 (180) km / h
Pospešek od 0 do 100 km / h:13.6 (11.7) sekund.
Poraba (povprečje EU standard):5.0 (4.8) litrov
Emisije CO2:96 g / km (evro 6)
učinkovitost:B
Masa praznega vozila / tovora:920 kg / 370 (420) kg
Velikost Trunk:235-912 (209-881) l
Max vlečna zmogljivost .:(200 kg)
Obračalni krog:9,2 m
pnevmatike:165/65 R14
Osnovna cena:9990 (14.290) evro
Bookmark the permalink.