Testna Mitsubishi Outlander 2.2 Di-D 4WD: Ne počutim kot Van?

Veš spontano, ki je najbolj uspešna plug-in hibridno vozilo v Nemčiji? To prihaja iz Japonske, in sicer od Mitsubishi, in je Outlander. Ki je še vedno tudi bencina in dizelskega goriva.

Kljub temu pa je ponudba še vedno prijetno obvladljiv, saj za vsako vožnjo je le eno stopnjo moči, ki je v obeh primerih s 110 kW / 150 KM je še vedno isto. Smo se odpeljali na 2.2 DI-D 4WD, pri čemer je zmogljivost bližje 2,3 litra.

Mitsubishi Outlander.

Mitsubishi Outlander.
Copyright: Auto-Medienportal.Net/Mitsubishi

Facelift za leto 2016

Serija je bil preoblikovan za to leto. Od približno 100 sprememb, zlasti novi sprednji zasnove in predvsem bumerang v obliki krom vrat na obeh straneh spremenjenega odbijača presenetljive. nazaj in SUV zdaj prispeva malo več leska. Glede na vse se dogaja tako plemenito in dinamično na Outlander.
Notranjost je bila tudi nadgraditi. videti lepo so depoziti na armaturni plošči in vratih notranjo opremo, ki se bo verjetno spomnite zrno bambusa. Na voljo je tudi malo klavir. sicer pa gre za precej bolj rustikalna kljub facelift. To še posebej velja za precej Neokićen oblikovana sredinska konzola. Tam boste našli tudi gumb za izbiro pogona na vsa kolesa, z nami je veliko bolje všeč vrtljivi gumb od prejšnje generacije, je bilo mogoče videti, kje se kolo vrti, medtem ko je ključ ne razkriva ničesar, ampak samo Bordcomputeranziege vendar enaka. Trije načini so na voljo: Eco način (zadnja os se vklopi samo kadar je to potrebno), stalni pogon na vsa kolesa in vožnja z zaporo diferenciala na terenu.

pogon

Po premoru za dizelsko gorivo skoči na pritisk na gumb za zagon. Šeststopenjski avtomatski (1800 stroški Euro) spremeni orodja prijetno mehko in se hitro odziva na ukaze s plinom, kot to zahtevajo, se lahko ročno opravljajo preko prestavnih lopatic. Outlander navdušena tudi z natančnim volanom in udobno vzmetenje z ne trdnejšo dušenjem. V zvezi s sistemi za pomoč Mitsubishi ponuja paket. To vključuje na 1.400 evrov, adaptive cruise control in Collision Warning z zaviranjem in sistem opozarjanja pred zapustitvijo voznega pasu, ki deluje dokaj zanesljivo, vendar pa beleži nekoliko pozno v našem mnenju.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander
Copyright: Auto-Medienportal.Net

notranjost

Ena od velikih prednosti je Outlander je njegov prostor. Tako lahko potniki pritožujejo zaradi pomanjkanja niti gumb ali kolena sobi niti prekratke noge podpira v drugi vrsti. Tudi z outworked nazaj klop - da ima obseg prilagajanja 25 cm - to je še vedno preveč kommod. Eng pa je v seriji treh, ki je serijsko opremljen z dizelskim gorivom (bencinski motor je na voljo le s petimi sedeži). Dve dodatni sedeži so res dobri samo kot kratkoročno stopgap, vendar stojijo za velike spremenljivosti Japonci. To ni niti toliko visoko kotno koleno ali noge, ampak predvsem zaradi pomanjkanja višine za glavo, ki je v območju vrat prtljažnika nosilec, zahteva opustitev. Prtljaga je seveda, ne glede na skoraj 1,70 metra dolg tovor površine in več kot 1754 litrov prostornine za shranjevanje na voljo, kadar je to potrebno.

Outlander ima tudi razmeroma velika okna, ki je zdaj ni več samoumevno. Tudi tretja stranska stekla zadaj C-stebrička omogoča kljub debelo D-stebrička pri manevriranju precej drug pogled diagonalno zadaj. V vsakem primeru, dimenzije vozila pri vstopu ali izstopu iz parkirnega prostora lahko ocenimo relativno dobro.

Zaključek: Outlander, mimogrede, ne nosi tipsko ploščico, ampak kot ime modela Land Rover Discovery na sprednjem pokrovu motorja, je ena od tistih SUV, ki se priporoča kot alternativa za tiste, ki iščejo prostor in fleksibilnost, kjer van vendar zelo podoba družinskega avtomobila spoštuje. In pet let garancije, pa tudi. (Ampnet / jri)

Specifikacije Mitsubishi Outlander 2.2 Di-D 4WD Aut.

Dolžina x širina x višina (m):4,70 x 1,81 x 1,68
motor:4-cyl diesel, turbo, 2268 cc
moč:110 kW / 150 KM pri 3.500 U / min
. Max Navor:360 Nm pri 1500 do 2750 vrt / min
Poraba ECE:5.8 litra
Emisije CO2:154 g / km (evro 6)
učinkovitost:B
največja hitrost:190 km / h
Pospešek od 0 do 100 km / h:11.6 sec.
Masa praznega vozila / tovora:min. 1736 kg / maks. 524 kg
Velikost Trunk: 145-1754 l
Max vlečna zmogljivost .:2000 kg
Obračalni krog:10,6 m
pnevmatike:225/55 R18
Cena:35,290 €
Bookmark the permalink.