fotografert igjen: VW Touareg 2018

For et år siden beundret vi de første bildene av en Touareg Erl King, nå SUV fra Wolfsburg ble fotografert på nytt. Bildet viser en kraftigere front og en mer kantete design.

Square, prangende: VW Touareg er lik den nye Tiguan

Nye Spähfotos av 2018 vises VW Touareg.

Fronten ser mye mer beefy annet.
Copyright: Automedia

Den tredje generasjonen av VW Touareg vil bli offisielt lansert senere i år &# 8211; kanskje på IAA. Allerede Wolfsburg SUV i Nord-Tyskland er på vei, tar hensyn til nesten ingen forkledning. Bare noen få utklipp av stoff som dekker mer eller mindre utnyttbare detaljer.

Generelt er den nye touareg svakt vinkelformet og tilpasser seg formen på Tiguan. Imidlertid er halen knapt berørt i forhold til dagens modell. Her en liten mangler enhetlig designlinje lillebror. Man kan spørre seg bare om Volkswagen til produksjon visuelt ytterligere modifiserer Touareg.

Smart, lett og elektrisk &# 8211; Den nye Touareg skal gi noen

Nye Spähfotos av 2018 vises VW Touareg.

Halen forblir vesentlig uforandret.
Copyright: Automedia

Interiøret i SUV kunne knapt bli fanget av kameraene. Her, derimot, forventer vi mest sannsynlig et nytt infotainment system, flere semi-autonome funksjoner og en virtuell cockpit. Selv om den nye Touareg er sannsynlig å være litt større enn dagens modell, vil det fortsatt være enklere. Vi skylder MLB Evo plattform hvor mye aluminium brukes og som også er installert i Audi Q7. Også forventet for 2018 modellene Porsche Cayenne og Lamborghini Urus satt på samme grunnlag.

Også takk til eksos skandalen vi trolig se den første gangen, hybride modeller av Touareg. Et fullt elektrisk versjon er lite sannsynlig, men fortsatt på bordet. Selvfølgelig vil Touareg fortsette å være tilgjengelig med ulike bensin- og dieselmotorer &# 8211; om enn sistnevnte, men ikke i USA. Den nye Touareg vil trolig bli offisielt presentert på bilutstillingen i Frankfurt i september. Så får vi se hvilke piler har Wolfsburg for deres største og dyreste SUV i kogger.

Bookmark the permalink.