Erlkönig: BMW 2-serie Gran Tourer får ansiktsløftning

Riktignok Active Tourer og grand tourer fra to serie er ikke akkurat de mest vellykkede modeller fra BMW. Dette har heller ikke forventet da modellene ble introdusert 2014. Deres hensikt var bare å finne Bayern tilgang til et segment hvor Mercedes-Benz allerede opptatt med å erobre nye markedsnisjer i stille ensomhet av sine egne.

Den nye Gran Tourer en øvelse i selvbeherskelse

Spy skudd av biler Dette bildet har blitt optimalisert for en kalibrert skjerm med en gamma på 2,2 og en temperatur på 6500 ° K farge

BMW 2-serie Gran Tourer.
Copyright: Automedia

Likevel er det på tide å gi MPV sin første ansiktsløftning. På våre øyeblikksbilder får du enda gode inntrykk på bakre utgangen design. Her har du nesten helt avviklet dekker. Halen ble endret bare i de lavere områder. Ellers ble terskelen bak venstre generelt, i det hele ganske urørt.

Siden det var litt gjennomtenkt på forsiden. For når du ikke kan se, dessverre altfor mye av sekskantede hodet lys, sannsynligvis med god grunn. Frontdekselet er ment å antyde at formen på grillen og støtfangeren har blitt revidert. Som for motorer, vil det ikke være mye nytt. Det samme gjelder for interiøret. Det kan komme noen diskrete oppgraderinger infotainment-system og et par nye funksjoner i førersikkerhetssystemer, men bortsett fra det er at du kan forvente fra to Gran Tourer ikke for mye nytt.

Bookmark the permalink.