Oldtimer: Den kostnadskontroll og forsikring

Old metall på fire hjul er trendy. Dette gjør ikke bare i sin popularitet, men også i pris mer enn noen gang følt. "Ikke lenger bare de vanlige mistenkte som store katter fra Coventry, rask Schwaben piler eller stjerners cruiser forsvinne i uoppnåelig pris regioner", skrev nylig fagbladet "classic car markedet," og klaget, "Bullis er blitt uoverkommelig, ender satt høyt fly, og i statene det er knapt en auksjon som ikke krever en tidlig Toyota land Cruiser. "
Faktisk: "For oldie oppfordrer oldie men avhenger alt," Johann Wolfgang von Goethe trolig ville forlate sin Gretchen si i dag, ville han redigere tilpasse "Faust" i moderne tid. Og det er ikke lenger bare samlere med dype lommer eller amatører med sorte negler som har oppdaget sin kjærlighet for fire hjul antikviteter. Samtidig spekulantene dra nytte av tidligere epoker for flyturen til virkelige verdier organer.

Billig forsikring for klassiske biler

Enorme kostnader for skatt og forsikring har tatt ikke å være fryktet. Tvert imot. Dermed blir årlige kostnader til skatt er i utgangspunktet meget beskjeden, forutsatt at kjøretøyet har de ettertraktede H-plater foran og bak på. Gjennom denne lisensen plate den historiske bilen er klassifisert som en kulturell og gunstig skattemessig behandling. Men bare hvis det er minst 30 år gammel, den tekniske kontrollen har gått, kan ha original eller moderne interiør og godt vedlikehold stand. I tillegg må motoren minst fra samme serie har blitt oppgradert 30 år eller i de første ti årene. Rapporten foreslår for en bil med 100 euro. 191.73 euro er å kontrollere deretter årlig på grunn - uansett om det er en Mercedes SSK eller en Volkswagen Beetle. Kjøretøy med H-plater kan også beveges i miljø soner hvor det ellers gjelder, betingelser, er en miljømessig merket ikke nødvendig.

Volkswagen Beetle (1966).

Volkswagen Beetle (1966).
Copyright: Auto-Medienportal.Net/Wikipedia

Fordi det kan antas normalt at passende kjøretøy er spesielt forsiktige og sjelden beveger seg, mange forsikringsselskaper tilbyr spesielle vintage tariffer på gunstige vilkår. Men vanligvis under noen flere forhold. For eksempel krever spesialist OCC Assekuranzkontor fra Lübeck som de fleste av sine konkurrenter, i tillegg til de klassiske biler, en bil en hverdagslig bruk av oldies er utelukket tilgjengelig for daglig bruk i husholdningen og dermed for en privat garasje eller carport må være til stede. Hans sjåfør må være eldre enn 23 år, kjørelengde kan ikke overstige 10 000 kilometer i året. Ansvarsforsikringen er tilpasset bilen og starter på 59.50 euro per år det samme gjelder delvis dekning med 150 euro overflødig, og starter med 47,60 euro, med full forsikring&# 8230;

Bookmark the permalink.