Novi BMW Z4 z zložljivo trdo streho

BMW obnavlja Z4. Bavarci pravijo edino vozilo v svojem segmentu združevanjem klasičnih roadster razmerja z preselil v bližini sedeža položaj zadnje osi, pogon na zadnja kolesa in avtomatsko zložljivo trdo streho.

Nova hkrati tekmujejo s svojo dvodelna zložljiva trda streha lahek uspeh nekdanjega Z4 Roadster in Z4 coupe.

agregat

Trije šestvaljni motorji in-line z 3,0 litra in 2,5 litra. 225 kW / 306 KM v BMW Z4 sDrive35i, 190 kW / 258 KM v BMW Z4 sDrive30i in 150 kW / 204 KM v BMW Z4 sDrive23i so na voljo. Ukrepi ( "Učinkovita dinamika"), ki se uporabljajo v seriji omogočajo vse boljše ekonomičnosti porabe goriva. Vodilni sDrive35i športni avtomatski je na voljo kot alternativa šeststopenjskim ročnim menjalnikom serije s sedmimi prestavami in dvojno sklopko na seznamu možnosti.

"IDrive"

S standardno Driving Dynamics Control, lahko voznik vozi in Novi BMW Z4 z zložljivo trdo streho

Novi BMW Z4 z zložljivo trdo streho
Copyright: auto.de

Vzmetenje tuning pritisk tipke se razlikujejo v treh načinih. dobrine, ki so na voljo tovarniško posebna oprema za prvič operacijski sistem "iDrive" roadster. Nova generacija iDrive je v kombinaciji z opcijskim navigacijskim sistemom Professional na krovu.

linije

Novi eden je prvi BMW roadster, v katerih so potniki zaščiteni z zložljivo trdo streho, od vetra in vremena. strešna konstrukcija dvodelna v aluminij-shell Lahek odpre in zapre s pritiskom in elektro-hidravlično pogon v 20 sekundah. Dve strešni elementi naj bi prihranili prostor v zgornji pladenj. Tako je značilno vitko zadnji del zasnova Roadster nogah. Višja linija strehe, v primerjavi s prejšnjim modelom za 26 milimetrov večji vratne odprtine olajša dostop s streho zaprta.

Nadaljevanje na strani 2: video &# 8211; BMW Z4 M roadster; na & da; Tema: golf torba; Top model; poraba

{PAGE}

Video: BMW Z4 M roadster

{VIDEO}

na & za

Neobvezno Okrepljeno daljinski upravljalnik z "Comfort dostop" funkcija je na voljo, v katerem se lahko dodatno nadzoruje od daleč in zapiranjem. Funkcija Comfort Dostop služi tudi kot priročno natovarjanje in raztovarjanje prtljažnika z odprto streho. Če želite razširiti v tem stanju dostop do prostora za shranjevanje, ki je odprta trda streha preselil v vmesni položaj, odstranitev velikih objektov
lažje.

Tema: golf torba

Hood in prtljažni prostor sta ločena z variabilno pokrovom. ob Novi BMW Z4 z zložljivo trdo streho

Novi BMW Z4 z zložljivo trdo streho
Copyright: auto.de

streha zaprta, se lahko nagne. Tako je prostor za shranjevanje 180 litrov raste, ko je zgornji do 310 litrov v zaprtem stanju. Tudi s trdo streho odprto v prtljažniku dovolj prostora za srednje velikih kovčkov. Največja obremenitev je bila v primerjavi s prejšnjim modelom za 30 do 330 kilogramov povečala. Opcijski odpiranje obremenitev za potnike omogoča nalaganje a 46-palčni polni velikosti golf torbe.

Top Model

V svoji najbolj športno različico novega BMW Z4 je prvi na svetu šestvaljni motor s twin turbo bencinskim neposredno High Precision Injection in Novi BMW Z4 z zložljivo trdo streho

Novi BMW Z4 z zložljivo trdo streho
Copyright: auto.de

all-aluminijev okrov ročične gredi poganja. Vrhunec navor 400 Nm je bila ustanovljena brez opaznega zamudo, nato pa čez širokem območju vrtljajev motorja od 1300 do 5000 vrtljajev na minuto (vrt / min) je na voljo. Njena največja proizvodnja 225 kW / 306 KM doseže motor pri 5800 vrt / min. V 5,2 sekunde (sedem-stopenjski športni avtomatski menjalnik z dvojno sklopko: 5.1 -e) BMW Z4 sDrive35i pospeši od nič do 100 km / h.

poraba

V testnem krogu EU, BMW Z4 sDrive35i prihaja s povprečno porabo goriva 9,4 (s sedem-stopenjski športni avtomatski menjalnik z dvojno sklopko: 9.0) litrov na 100 kilometrov. Podatki za porabo goriva v drugih dveh motorjev: BMW Z4 sDrive &# 8211; 30i: 8,5 litra na 100 km, z avtomatskimi šport prenosnih 8,3 litrov; BMW Z4 sDrive23i &# 8211; 8,5 litrov (s športom avtomatskih: 8,2 litra) na 100 km.

Bookmark the permalink.