Kia poziva cene za nerjavečega jekla plug-in hibrid

To ustvarja do 58 kilometrov povsem električne in moči voziti do 120 km / h: Kia Niro plug-in hibrid. Model crossover z vtičnico prihaja septembra na trgu in stroški od 32,350 evrov. Manj vlada nakup premija 3.000 evrov cena je 29,350 evrov.

Kia Niro hibrid

Vzporedni hibridni sistem Niro, ki sestoji iz 1,6 litrski GDI bencinski motor, elektromotor in šeststopenjski dvojnim menjalnikom sklopke, prinaša na skupno močjo 104 kW / 141 KM. Plug-in hibridnih Sprints v 10,8 sekunde do 100 km / h, in največ 172 km / h hitro. Kljub litij-ionske polimerne baterije s kapaciteto 8,9 kilovatnih ur, ki ga je mogoče polniti s vtičnico 230-voltnega v 135 minutah, prtljažnik ima prostornino 324 litrov. Največja vlečna kapaciteta je 1.300 kilogramov.

sredi Gross-Gerau - Brez Plug: Hibridni Kia Niro ima majhno baterijo, vendar to ni mogoče naložiti iz zunanjega vira.

sredi Gross-Gerau &# 8211; Brez vtiča: ima Kia Niro hibrid pa tudi majhno baterijo, vendar to ni mogoče naložiti iz zunanjega vira.
Copyright: Kia

Ponujena je Niro v različicah 7 Edition, vidom in žgane. Tudi vstop varianta vsebuje, med drugim v dveh območja klimatsko napravo, avdio sistem, Bluetooth, za volan, električno zložljiva ogledala, meglenke, dnevne luči in LED platišča 16-palčna lita platišča. Prav tako še vedno na krovu, so sedem zračnih blazin, adaptivni tempomat, vključno z opozorilom čelnega trka, avtonomno zaviranje v sili, asistent z detekcijo pešcev in opozarjanja pred zapustitvijo voznega pasu. Sprememba voznega pasu pomočnik, in navzkrižno prometa Warner so neobvezna, odvisno od modela. To velja tudi za številne druge udobja in varnostnih funkcij.

Bookmark the permalink.