auto.de testi: ECOCUT na – rezanje in ne kupiti novega!

Brisalci so izpostavljeni ekstremnih pogojih na dan, če je vreme, umazanija, žuželk ostane ali trenje na disku. Dve mladi izumitelji imel idejo in razvili napravo, s katero je mogoče obnoviti stare obrabljene brisalec neposredno na vozilu. Včasih drag nakup novih brisalcev je torej mogoče odložiti za nekaj časa. auto.de testirali ECOCUT pro, Snemalec za stare brisalce.

Res je malo skeptičen, sem bil, ko sem imelo ECOCUT na prvič v rokah. Vendar pa je kakovost konča in občutek naprave me prepričali. Skratka, sem študiral navodila za uporabo. Po več kot eno leto v uporabi, ga je bilo treba obnoviti potrebno moji brisalci.auto.de testi: ECOCUT na - rezanje in ne kupiti novega!

auto.de testi: ECOCUT na - rezanje in ne kupiti novega!
Copyright: auto.de

aplikacija

Po navodilih, sem očistiti začetku brisalec s priloženo gobico. Ker uporabljam ECOCUT na prvič z mojimi brisalci, sem se odločil, da vodstvo 1 za potiskanje naprave za brisanje ustnico. Obstaja malo zasvojen, dokler sem lahko postavite ECOCUT na finale. Z rahlim pritiskom na napravo, rezilo drsi vzdolž gume. In drugi brisalec sem odrezana na enak način. Ampak tu moram se pritožujejo, da je ustavil majhen "gumijast nos" v obeh stekla. auto.de testi: ECOCUT na - rezanje in ne kupiti novega!

auto.de testi: ECOCUT na - rezanje in ne kupiti novega!
Copyright: auto.de

Po ponovni Ansetzten naprave, to pa bi lahko odstranili. Prav tako Schneider delal na zadnji brisalec. Zdaj sem se veselimo izida brisanje. Rezultat odlično, brez črte.

Zaključek

Stroški za brisalci vetrobrana so različni. Likanje ali Flachbalkenwischer ceno med 15,00 EUR in 42.00 EUR. Standardna stekla so na voljo že od 8,00 EUR. Original brisalec, ki jih je proizvajalec vozila so seveda veliko dražji.auto.de testi: ECOCUT na - rezanje in ne kupiti novega!

auto.de testi: ECOCUT na - rezanje in ne kupiti novega!
Copyright: auto.de

In tako ECOCUT pro cenejša alternativa za dokončanje zamenjavo brisalcev. Brisalec se lahko dvakrat obnovi s kljuko, tako da potem nakup ECOCUT na višini od 15,95 EUR splača. Poleg tega je rezilo skladu z navodili proizvajalca je trdno okoli 20 zahtevkov in 10 vozila, tako da se ECOCUT mogoče uporabiti za večkrat. Na kratko, inventivne ideja, da deluje. auto.de želi tim ECOCUT na veliko uspeha!

ECOCUT na voljo neposredno v trgovini na: http://www.ecocut-pro.de/

Bookmark the permalink.