Fendt: Fokus på Caravan

Med nye oppsett i campingvogn campingvogn og bobil produsenten Fendt går inn i neste modell sesong. Den store hit av Mertingen er strålende serie med sine luksuriøse modeller som starter på priser som starter på 32.700 euro for 560 TF.

toppserie

Som en topp serie mellom Fendt campingvogn tre flotte modeller er ganske lett å få øye på. Mulig ved hjelp av UV-bestandig og motstandsdyktig mot hagl fremre og bakre deler med høyglans overflate. En opplyst oppføring boks med ordet Brilliant ved inngangsdøren gir sikkerhet om natten. En brilliant utseende krom kan de enkelte løpende kanter, Al-Ko-krom deksel på akselen og et krom lys panel.

Møbler fronter av Brilliant

Møbler fronter av diamant vendt ned på myke avrundede former. Veden Innredningen er forbedret med skinninteriør. Kontrastfarge vil flikene på de lagerkasser som er tilstede. En høydepunkt i ekte forstand av ordet er det nye 3-D stjerne sky tak modul i metall optikk. Den tillater tre forskjellige typer av lys, styres av en lys svitsjesystem med fjernkontrollen og har en sentral bryterpanel i inngangs og i soveområdet. Fendt: Fokus på Caravan

Fendt: Fokus på Caravan
Copyright: auto.de

utstyr

På toppen av det, en multimedia skap for radio, fjernsyn og en valgfri multimediapakke for modellene 650 TF og 700 TFD kan være hatt. Alle tre campingvogner av strålende serien er utstyrt med varmekabler og inkluderer en ny kjøkkenbenk med store skuffer med selvlukkende. Som et kjøleskap er en såkalt &# 8222; Slim Tower&# 8220; Dometic med 140 liter for bruk, brukervennlig høy. Alternativt er det en 190-liters kjøleskap med integrert fryser. Kjøkkenet utstyr fullfører en ovn. Prisene varierer mellom 32 700 (Brillant 560 TF) og 39 790 euro (Brillant 700 TFD).

Ny modell År

I serien safir entry-level Fendt har den nye modellen år 19 varianter på tilbud, den populære touring campingvogn Bianco er det fem, supplert med to versjoner av Bianco Sportivo. Den Tendenza som til dags dato er det SFB 465 bare i design er også ny på programmet. Til en pris på 18,950 euro, den representerer en klassisk all-round campingvogn med et sporty preg. De seks modellene inkluderer serie av platina og topas, fire campingvogner hører til Diamond Series. Series Cross Fendt har alle campingvogner nå en stående høyde på 1,95 meter donert, samt en uendelig justerbar søylebord.

Litt Nyheter Noen i mobile hjem. Fendt tilbyr også to serier &# 8222; K&# 8220; med modellene 400 K og 500 K på basis av Ford og Transit &# 8222; TI&# 8220; basert på Fiat Ducato på. To modellseriene du påføre ansiktsløftning, og donerte dem nye møbeltrekk. De kompakte K modeller ulik utvendig lengde og på soverommet. Den 400-er (pris fra 47 120 euro) har på baksiden en dobbeltseng, en 500 er. To hevet senger (Prisene starter fra 48,425 euro) Semi-integrerte TI bobiler, har kunden et utvalg av fire modeller med priser som starter på 59,100 euro for TI 640, som skiller seg hovedsakelig av ulike planløsning konsepter.

Bookmark the permalink.