auto.de tester: ECOCUT per – cutting snarere enn å kjøpe en ny!

Vindusviskere er utsatt for ekstreme forhold daglig, hvis vær, skitt, forblir insekt eller friksjon på platen. To unge oppfinnere hadde en idé og utviklet en enhet som det er mulig å fornye gamle slitte visker direkte på kjøretøyet. Noen ganger dyrt kjøp ny svisker kan dermed bli utsatt for tiden. auto.de testet ECOCUT pro, avtrekker for gamle vindusviskere.

Riktignok litt skeptisk, var jeg, når jeg holdt ECOCUT per for første gang i hendene. Men kvaliteten finish og følelse av enheten overbeviste meg. Kort sagt, jeg studerte bruksanvisningen. Etter over et år i bruk, det måtte bli fornyet mine vindusviskere nødvendig.auto.de tester: ECOCUT per - cutting snarere enn å kjøpe en ny!

auto.de tester: ECOCUT per - cutting snarere enn å kjøpe en ny!
Copyright: auto.de

søknad

Følg instruksjonene og jeg renset begynnelsen viskeren med den medfølgende svampen. Siden jeg bruker ECOCUT per for første gang med mine vindusviskere, jeg valgte ledelsen en å skyve enheten til svisker leppe. Det hektet litt før jeg kunne plassere ECOCUT per finalen. Med et lett trykk til apparatet, skyves bladet langs gummien. Og andre svisker jeg kuttet på samme måte. Men her må jeg klage som stoppet en liten "gummi nese" i begge vindusviskere. auto.de tester: ECOCUT per - cutting snarere enn å kjøpe en ny!

auto.de tester: ECOCUT per - cutting snarere enn å kjøpe en ny!
Copyright: auto.de

Etter re Ansetzten av enheten, dette imidlertid kunne fjerne. Likeledes Schneider jobbet på bakre vindusvisker. Nå var jeg ser frem til utfallet av tørke. Resultatet perfekt, ingen striper.

Konklusjon

Kostnaden for vindusviskere er forskjellige. Stryking eller Flachbalkenwischer koster mellom 15,00 EUR og 42,00 EUR. Standard vindusviskere er allerede tilgjengelig fra 8,00 EUR. Opprinnelige vindusvisker av bilprodusenten er selvfølgelig mye dyrere.auto.de tester: ECOCUT per - cutting snarere enn å kjøpe en ny!

auto.de tester: ECOCUT per - cutting snarere enn å kjøpe en ny!
Copyright: auto.de

Og så ECOCUT pro et billigere alternativ til fullstendig utskiftning av viskerbladene. Pusser kan fornyes to ganger med kroken, så da oppkjøpet av ECOCUT per beløper seg til 15,95 EUR lønner seg. I tillegg bladet ifølge produsenten står fast rundt 20 programmer og 10 biler, så ECOCUT kan brukes per flere ganger. Kort sagt, en oppfinnsom idé som fungerer. auto.de ønsker teamet ECOCUT per hver suksess!

Den ECOCUT per tilgjengelig direkte i butikken på: http://www.ecocut-pro.de/

Bookmark the permalink.