Hold det rent: Bilvask på søndag

I mange stater bilister er søndager på bilvask sin tillit foran lukkede dører. Dette er irriterende, fordi mange mennesker mangler i den økte arbeidsmengden i løpet av uken bare tiden for bilpleie.

Et flertall av tyskerne er i favør av å løfte forbudet bilvask på søndager.

Et flertall av tyskerne er i favør av å løfte forbudet bilvask på søndager.
Copyright: Aral

Siden det er egentlig ingen overraskelse at snakke ut i en fersk Aral undersøkelse 56 prosent av tyskerne er imot et forbud mot bilvask på søndag. For bare 26 prosent av søndag er fortsatt off-limits som en bil-vask dag, 18 prosent er usikre på dette problemet.

vaske fasiliteter er stengt på søndager i følgende tilstander: Baden-Württemberg, Bremen, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz og Saarland. I Bayern og Hessen, bestemmer kommunen eller planmyndighet. I alle andre stater, er bilvask tillatt på søndag, som faktisk i alle nabolandene i Den europeiske union (EU), dele Aral eksperter.

Fordelen med en løfting av forbudet er for Ralph Sikora, Aral ansvarlig for bilvask virksomhet, er åpenbar: En landsomfattende utgivelsen av bilvask på søndag, vil etterspørselen være spredt over syv dager i uken, spesielt i helgene, de lange ventetider på bilvask forkorte. Samtidig vaske turisme i Tyskland eller i nabolandet EU-land ville unngå ekspert sier. Siden vaskesystemer er nesten utelukkende styres automatisk og bensinstasjoner er åpne på søndag uansett, er produsert i henhold til Ralph Sikora ingen ekstra byrde på bensinstasjon ansatte.

Tilbake til oversikt

Bookmark the permalink.