Alternative til Harley-Davidson: Amerikanske skjønn av Saxon

Oppskriften for en &# 8222; riktig&# 8220; Chopper er enkel: en lang gaffel, slipp tank, sete bun og et fett bakhjul er drevet av et stort volum V2-motor og beste kommer fra amerikansk produksjon. Dette er ikke nødvendigvis en Harley. Dessuten er produsenten Saxon fra USA utvider disse ingrediensene sine sykler, som også er å ha i Europa.

Innser unike stil

Hver Saxon kunden kan skape sin egen stil i sin motorsykkel og tilpasse den. &# 8222; semi-tilpassing&# 8220; Nøkkelordet her er: er for personlig sykkel 32.600 euro koster Warlord av Saxon.

Alternative til Harley-Davidson: Amerikanske skjønn av Saxon
Copyright: auto.de

rundt 30 forskjellige hjul å velge mellom, minst like mange airbrush design og mer enn ti farger. Som du allerede et betydelig antall forskjellige motorsykler &# 8222, sammen kombiner&# 8220;. Det sentrale elementet i alle syklene er motoren: en 96 kubikk tomme aggregat av S&S fra USA, tilsvarende omdannes en 573 cc kapasitet, fra hvilken en effekt på 37 kW / 50 PS er trukket. Det burde være nok for en toppfart på 200 km / t. Alle motorene oppfyller Euro 3 og drives av, avhengig av modellen kjede eller tannrem.

høyrehånd

Den 232 kg tunge Henchman er på en måte entry level: et fartøy utstyrt med moderne komponenter Old School Bike. Motorblokken er svart, blank krom med kjøleribber som en kontrast. Valgfritt det er en Springer front end for den harde kjerne sykkel med 66 centimeter setehøyde. med

Alternative til Harley-Davidson: Amerikanske skjønn av Saxon
Copyright: auto.de

Prisen på Henchman er rundt 25 000 euro.

Whip

The Whip med sin tørrvekt 253 kilo, en klassisk chopper retro stil, men bør gi god komfort for prisen av 26,450 euro til tross for en lang gaffel; og åpenbart vet de harde menn setter pris på.

Firestorm

Dyp og lang, men kommer den 291 kilo tunge Firestorm sammen. Det ligner på et helikopter, men er satt lavere for å få en aggressiv utseende. Fra 31,625 euro vil du være herre over Firestorm.

Warlord

Den 32 600 euro flaggskip på Saxon er krigsherre, en klassisk chopper, med en klar, nesten delikat linje. Maskinen veier mer enn de tre kilo Brann Storm og imponert ved kombinasjonen av en omfangsrik og en bakre Eindurcksvoll påvirker Saxon Firestorm.

Alternative til Harley-Davidson: Amerikanske skjønn av Saxon
Copyright: auto.de

slank front. Mens det er ikke en billig fornøyelse av å kjøre en Saxon. Men med en slik sykkel for å skille seg ut absolutt på Harley-flokken.

Saxon

Saxon ble grunnlagt i 2004, to år senere, eksport til Europa er da i gang. Den europeiske importør sitter i den nederlandske Bergen op Zoom. I Tyskland Saxon er representert ved Rolf Hermes i Schwarzhofen (www.saxonmotorcycles.de), en by med 1.600 innbyggere i Øvre Pfalzen, rundt 50 kilometer fra den tsjekkiske grensen. Herfra tykke V-Twins er også Tyskland med modeller med navn som martial Firestorm (Firestorm), Whip (pisk) Warlord (krigsherre) og Henchman (håndlanger) erobring.

Bookmark the permalink.