Test – buse Motorsykkel Tilbehør: Mandello jakke og bukser Paso Evo

Ingo Koecher &# 8212; å snakke på en motorsykkel jakke eller en motorsykkel bukser av utstyr ser ut til å overskyte ved første øyekast noe om målet. Ved nærmere ettersyn, men det blir snart klart at det gir mening. Så bare syklister vier spesiell oppmerksomhet til detaljer som kan avgjøre på slutten, selv om sin egen integritet. Og allerede rykket tillegg til komfort, sikkerhet aspekt av jakke og bukse i fokus. For en langsiktig test, besluttet vi i år for tekstil klær. Dermed motorsykkel jakke og bukse Mandello Paso Evo motorsykkel outfitter buse fra Roetgen nær Aachen ledsaget årets testing sesongen.

forventninger &# 8230;

Syklister og motorsyklister forventer sin motorsykkel klær som er vanntett, men det pustende. I tillegg må de sitte komfortabelt, ser bra ut og gir maksimal sikkerhet. med Mandello jakke og bukse Paso EVO motor hjulrapportører Starting og gir akkurat det. Begge produktene er priset å slå seg ned i den øvre del av segmentet. Her jakke og bukse gir sikkerhet utstyr detaljer foruten komfortfunksjoner.

Vårt langsiktige test varte fra mars til november. Dermed motorsykkel klær måtte bevise ved temperaturer i enkelttall, utover 25 grader Celsius, og når det regner. Så hele Test - buse Motorsykkel Tilbehør: Mandello jakke og bukser Paso Evo

Test - buse Motorsykkel Tilbehør: Mandello jakke og bukser Paso Evo
Copyright: auto.de

vanlig program, blir motorsyklister utsatt for i løpet av en sesong.

BBruk jakke Mandello

Beskrivelsen av jakken leser som en teknisk enhet: Dermed finner vi når det gjelder luftstrøm, ergonomisk kutt eller Flexi smekk. Til slutt ble det allerede forventet, men alt er avgjørende, er fortsatt bare beskrevet hva som faktisk gir den buse Mandello jakke.

Først bruker produsenten ved møblere av Mandello jakke klassiske "løk hud" -prinsippet. Således er kappen med fjernbare membran kappe og en likeledes avtagbar Theromojacke ideell for kalde dager. den tilbudte mobilitet også var overbevisende til effekten selv ved bruk av alle lag restriksjoner: Ingen.

En annen fordel får buse Mandello for tilbys på en varm dag brukskomfort. Luftstrømmen Ventilasjonssystemet tillater bruk av mantelen selv ved temperaturer ut over 25 grader Celsius. Og det uten lidelse et varmesjokk. For dette, glidelåser gir trinnløs Test - buse Motorsykkel Tilbehør: Mandello jakke og bukser Paso Evo

Test - buse Motorsykkel Tilbehør: Mandello jakke og bukser Paso Evo
Copyright: auto.de

regulerbare luftåpninger på fremsiden i skulderhøyde og høyden av skulderbladene på baksiden. For ekstra luft sirkulasjon, kan de to glidelåser åpnes på underarmen. En annen praktisk detalj er Flexi snap-on hals. den jakkekrage av funksjonaliteten som kan lukkes helt eller fikse lett å åpne, som er behagelig ved høyere temperaturer.

Den tredje fordelenHvis du har en buse jakke Mandello gitt, er unødvendig kjøp av regntøy fordi motorsykkel jakke er vanntett. Vi kan fullt ut bekrefte med noen regner start til vår testing sesongen. Ikke en dråpe funnet sin vei inn. Også positive ble bemerket at det er flere eksternt tilgjengelige vanntette poser. I tillegg Buse Mandello tilbyr også en stor pose i hoftehøyde på baksiden - og dette er vanntett.

spørsmålet om sikkerhetDen motorsykkel jakke tilbyr en standard sikkerhets fullt utstyrt. disse inkluderer Test - buse Motorsykkel Tilbehør: Mandello jakke og bukser Paso Evo

Test - buse Motorsykkel Tilbehør: Mandello jakke og bukser Paso Evo
Copyright: auto.de

Avtagbare SaS-Tec beskyttere på skuldre, albuer og rygg. I tillegg er relevante punkter utstyrt med sikkerhets sømmer. Til slutt, 3M reflekterende elementer øke synligheten av syklisten. den bBruk Mandello via omkretsglidelåsen kan oppgraderes i forbindelse med en passende bukser for motorsykkel kombinasjon.

komfort: Når det gjelder langdistanse kvalitet Buse Mandello var også overbevisende. Den Cordura med klima membran (Sympatex) laget MC jakken har en ergonomisk justert snitt, midje justering og kan justeres ved trykknapp-systemet flere ganger i Armweiten.

Buse Paso Evo Pants

I likhet med jakke, har buksene luftesystem er pustende, vanntett og vindtett og har fire lommer. Den sikkerhetspakke for Paso Evo bukser er gjort justerbar i høyde og avtagbare SaS-Tec beskyttere på knær og avtagbar polstring i hofte, som kan erstattes av SAS-Tec beskyttere. For bedre synlighet av syklistens gi 3M reflekterende elementer.

De Paso Evo motorsykkel bukser spiller når det gjelder komfort og sikkerhet i samme liga som Mandello Jacket Test - buse Motorsykkel Tilbehør: Mandello jakke og bukser Paso Evo

Test - buse Motorsykkel Tilbehør: Mandello jakke og bukser Paso Evo
Copyright: auto.de

fra buse. Som er å kutte tilbake som landeveiskjøring og takket være deres funksjonalitet, slik som den breddereguleringen av buksebenet på nivået av tibia til bunnen, for støvler samt halv høyde sko egnet. I tillegg kan de bukser med sin rundtgående glidelås suppleres med en kappe for vognen.

Konklusjon

Både Mandello jakke samt Paso Evo motorsykkel bukser vi kan vurdere "meget god" på slutten av våre ni måneders langtidstester med sensuren. Valg av materialer og utførelse er upåklagelig, funksjonalitet, praktisk og pålitelighet var helt overbevisende. Så det må være for begge produktene at de er sine midler eller naturlig følge sin wearer lang. Dermed lagt betydelig pris Buse Mandello jakke fra 319,95 EUR og mengde 219,95 euro henvise til Paso Evo buksene er ganske berettiget. Forresten, bør ikke lagres på dette punktet, jakke og bukse er syklisten men deformasjonssone og livsforsikring.

Buse motorsykkel klær - testing oversikt

 

Test: Hanske orkanen STX, støvler B10, regntøy &# 8222; Smilin&8217; i regnet!&# 8220;

Test: hjelm ROCC 460, nyre Stream, ryggbeskytter Racing

Bookmark the permalink.