Erlkönig: Mercedes-Benz A-Klasse

I motsetning til tidligere øyeblikksbilder av den nye Mercedes A-Class, er denne prototypen helt naken, men i en matt oransje maling, noe som er typisk for krasjtestbiler. Dette har økt den nye A-Klasse, kan du se veldig bra her. Tilsynelatende er det øket spesielt i bredden i forhold til dagens Baur eik W176.

Mer plass takket MFA-plattformen

Spy skudd av biler Dette bildet har blitt optimalisert for en kalibrert skjerm med en gamma på 2,2 og en temperatur på 6500 ° K farge

Mercedes-Benz A-Klasse.
Copyright: Automedia

I lengde, har Benz egentlig ikke økt, men virket helt mer romslig, noe som vil være opp til den nye MFA-plattformen, som for tiden er alle mindre Benz modeller å bære. Dette tillater en forskyvning av den motorrommet og senking av setene i det indre slik at det dannes mer takhøyde. Man kan også videre anta at stammen vil øke som et resultat, og kan bli ytterligere åpne bakluken.

På motorene er det ikke noe nytt å melde. Det gjenstår å anta at vil være å ha den nye A-klasse med de kjente 1,5-liter diesel og 1,6 liter bensinmotor. Kanskje en ny 2,0 liter turbo diesel med all sannsynlighet vil bli lagt. En plug-in hybrid er trolig fortsatt i utviklingsfasen, men har ikke blitt formelt innført.

Som for en ny AMG-versjon: Det har ennå ikke sett, selv om rykter sirkulere at i dette landet en Erlkönig bør dreie runder. Hvis det er, så han vil sikkert ønske å konkurrere med Golf R og dens 310 hk.

Bookmark the permalink.