Test: Peugeot Bipper Tepee Utendørs – bybil for Naturburschen

Kompakte høyt tak modeller av kaliber VW Caddy, Renault Kangoo og Citroen Berlingo har etablert seg som rustikk, men rimelig alternativ til tradisjonell van. Peugeot Bipper Tepee ønsker å gjenta suksessen av en klasse lavere. Han fokuserer på praktiske detaljer og &# 8211; i SUV-aktig versjon &Utendørs; # 8222&# 8220; på en grundig behagelig ytre.

Make-up for hands-on grunnleggende form

At Bipper er faktisk en liten varebil, kan du se kantete kroppen på om designerne har imidlertid den praktiske grunnleggende formen sminke som mulig. Med sin korte snute, et vennlig ansikt og kompakte dimensjoner på bare 3,96 meter lang, ser femdørs modell nesten søt. Spesielt når, som i lifestyligen &Utendørs; # 8222&# 8220, sikre versjon, takskinner, side planker og en indikert underkjøringsbeskyttelse for en nesten tegneserieutseendet kjekkhet.Peugeot Bipper Tepee ønsker å gjenta suksessen av en klasse lavere

Test: Peugeot Bipper Tepee Utendørs - bybil for Naturburschen
Copyright: auto.de

Kvaliteter av komprimert transportør legeme men er ganske alvorlig karakter. Takket være den høye taket, passasjerer foran og bak sitter svært luftig for en bil av fire meter klassen. Selv stammen er imponerende, og på 356 liter eller mindre på nivå med en VW Golf. Med baksete foldes ned og med 2500 liter passe inn i den minifritidsaktivitet kjøretøy &# 8211; så mye ikke engang har en VW Passat Variant. Men godt papir verdi skyldes i hovedsak den store innvendig høyde; basen fortsatt begrenset på grunn av liten lengde på bilen, slik at et kjøp i den svenske møbler bør være nøye planlagt. Hvem ønsker ofte store shopping eller ønsker å ta med familien på ferie, bør se på nummer en romslig Partner Tepee fra samme produsent.

I hverdagen, mye viktigere enn lastelengde Men den praktiske bak skyvedører som gjør innreise tilbake til nærmeste parkeringsplass til bris. Interiøret i Bipper fokuserer på praktiske egenskaper &# 8211; men på bekostning av estetikk. Men hvis plasten er i cockpit ikke spesielt vakker, men lett vaskbar.

kjørbarhet

Også kjøreatferd er merkbar i de kommersielle kjøretøy gener. Den lille høy-tak sedan ruller av ganske stivt, i kurver, lener legemet &# 8211; spesielt i de høyere spesifiserte utendørs versjon &# 8211; merkbart til den ene side. Ledsaget er det av den harde støy i 1,3 liter dieselmotoren. 55 kW / 75 hk motor er ganske svak til å arbeide, særlig når det er fullt lastet. Forbikjøring på motorveien deretter ta en evighet om det er fornuftig i det hele tattAt Bipper er faktisk en liten varebil, blir sett på vinkel kroppen

Test: Peugeot Bipper Tepee Utendørs - bybil for Naturburschen
Copyright: auto.de

er mulig, fordi med maksimalt 155 km / t er endelig. I byen hvor Bipper kan vise sin lille størrelse, kan dette faktisk være det samme. Det er imidlertid en heller ønsker et billigere i innkjøp og vedlikehold bensin. Peugeot tilbyr ikke, men for den elegante utendørs versjon. Minst forbruket er i orden: ved bare 4,8 liter praksis overgår den standard verdi på 4,1 liter bare svakt &# 8211; også takket være standard start-stopp-system. Diesel gir også for en høy pris. Minst 16.700 euro forfaller til Bipper Tepee. Og da fortsatt klimaanlegg og CD-radio mangler (1.390 euro i pakken). Et eksempel er den standard stabilitetskontroll.

Konklusjon

Ergo kan Bipper være så overbevisende til tross for hans talent. Med sine små dimensjoner og god plass er han faktisk en praktisk familiebil for byen og som et interessant alternativ til konvensjonell liten bil &# 8211; men gretten, dyrt, uten selv dristig diesel egentlig ikke passer inn i byen. Og i lang tid, mangler det franskmannen bare komfort og til slutt til retten.

spesifikasjoner &# 8211; Peugeot Bipper Tepee Outdoor

Fritidsaktivitet kjøretøy småbilklassen
Lengde / bredde / høyde:3,960 mm / 2,020 mm / 1,780 mm
akselavstand:2,510 mm
Trunk størrelse: 356 &# 8211; 2500 liter
motor:1,3 liter diesel, fem-trinns girkasse
effekt:55 kW / 75 hk
max. moment:190 Nm ved 1750 r / min
0-100 km / t:K. A.
Vmax:155 km / t
Drivstofforbruk:4,1 liter / 100 km (107 g / km)
Test forbruk:4,8 liter / 100 km
Energieffektivitet Klass:En
Pris:16.700 €

Kort beskrivelse Peugeot Bipper Tepee Utendørs:

Alternativ til:Små biler og varebiler, Fiat Qubo, Citroen Nemo
Går med:Urbanites med lengsel etter naturen
Ser bra:for en levering
Bookmark the permalink.