Keep it clean: Car wash op zondag

In veel staten automobilisten zijn zondag om de auto te wassen hun vertrouwen in de voorkant van gesloten deuren. Dit is vervelend, omdat veel mensen vermist in de toegenomen werkdruk tijdens de week gewoon de tijd voor auto-onderhoud.

Een meerderheid van de Duitsers is voorstander van opheffing van het verbod wasstraat op zondag.

Een meerderheid van de Duitsers is voorstander van opheffing van het verbod wasstraat op zondag.
Copyright: ARAL

Aangezien er is eigenlijk geen verrassing dat in een recent Aral enquête 56 procent van de Duitsers spreken tegen een verbod van de wasstraat op zondag. Voor slechts 26 procent van de zondag is nog steeds off-limits als een auto-wassen dag, 18 procent is onbeslist over dit onderwerp.

de sanitaire voorzieningen zijn op zondag gesloten in de volgende staten: Baden-Württemberg, Bremen, Nedersaksen, Noord-Rijnland-Westfalen, Rijnland-Palts en Saarland. In Beieren en Hessen, de plaatselijke gemeente of stedenbouwkundige dienst beslist. In alle andere landen, is de auto te wassen toegestaan ​​op zondag, zoals trouwens in alle buurlanden van de Europese Unie (EU), het aandeel van de Aral experts.

Het voordeel van een opheffing van het verbod is voor Ralph Sikora, Aral verantwoordelijk voor de wasstraat bedrijf, liggen voor de hand: Een landelijke release van de wasstraat op zondag, zou de vraag worden gespreid over zeven dagen per week, vooral in het weekend, de lange wachttijden bij de wasstraat verkorten. Tegelijkertijd wordt de was het toerisme in Duitsland of in het naburige EU-landen zou voorkomen dat de expert zegt. Omdat de wassystemen bijna uitsluitend automatisch worden gecontroleerd en de benzinestations zijn open op zondag hoe dan ook, is geproduceerd volgens Ralph Sikora geen extra belasting voor het tankstation personeel.

Terug naar overzicht

Bookmark the permalink.