Opel maakt de Adam flott. Kleine auto’s nu met automatische inklapbare dak en

Opel Adam - Open voor iedereen

Opel maakt zijn kleinste duidelijk voor de zomer. Adam krijgt niet alleen nieuwe kleuren, een automatische transmissie, maar ook een vouwdak.

Automatisch beter?

Tot nu toe, de koper van de Opel Adam had de luxe en het comfort van een automatische transmissie zonder, maar op tijd voor de lente 2015 Auto zet de Opel na. De Adam wordt geleverd met Easytronic 3,0 tot de dealers. er is de kleinste van Opel zonder koppelingspedaal voor een meerprijs van 600 euro. Het hart van de transmissie een schakelmodule, die allen alleen voegt de gangpaden. In combinatie met de 1,4-liter 87 pk benzine Opel zelfs gebruik maken van 0,4 liter voor handmatig geschakelde tegenhanger (komt overeen met 109 gram CO2. Vanuit het extra comfort nog te noemen. Dat de nieuwe generatie van automatische transmissies, de behoren voorheen vervelend schok het verleden is een ander pluspunt voor Easytronic 3,0.

Voor lange touring Opel Adam

Voor lange touring Opel Adam
Copyright: Opel

Met mooie kleur?

Tweede innovatie op Adam 2015 nieuwe exterieurkleuren. een duidelijk belangrijke kwestie vooral voor een racer levensstijl, zoals Adam, als Opel heeft bepaald op basis van de ontvangen orders. Omdat tot nu toe de klanten van de talloze kleuren en uitrustingsvarianten graag gebruik gemaakt te hebben. Nieuw product de kleuren "Shiny Gray" en "Marangu Green" zijn. Dat laatste is ideaal als u wilt (of vrouw) opvallen echt slapen. Volledig draaide de "Sterren versie features&Stripes ", de Opel met de apparatuur versie Jam gecombineerd.

Meer zon zonder dak

De laatste noviteit voor Adam is precies goed voor de lente. Opel kan namelijk schudden de reeds ingevoerd bij de Rotsen van Adam stoffen cabriokap over de resterende Adams. Door het indrukken van een knop de hemel boven de Adam crew opent binnen vijf seconden. Werkt in de staat en tot 140 km / h als je het in een haast moet hebben bij het sterrenkijken tijden. De versie "OPEN AIR" is de Opel Händler vanaf 14.990 euro en maakt je wilt de eerste wolkenloze lente nachten.

Bookmark the permalink.