weer gefotografeerd: De VW Touareg 2018

Een jaar geleden bewonderden we de eerste foto's van een Touareg Erl King, nu de SUV uit Wolfsburg werd opnieuw gefotografeerd. De foto toont een beefier voorzijde en een hoekige ontwerp.

Square, flashy: VW Touareg is vergelijkbaar met de nieuwe Tiguan

Nieuwe Spähfotos 2018 verschijnen VW Touareg.

De voorkant ziet er veel meer vlezige en vierkant.
Copyright: Automedia

De derde generatie van de VW Touareg officieel zal later worden gelanceerd in het jaar &# 8211; misschien op de IAA. Nu al, de Wolfsburg SUV in het noorden van Duitsland is op de weg, rekening houdend met bijna geen vermomming. Slechts een paar stukjes doek over min of meer exploiteerbare details.

In het algemeen is de nieuwe Touareg enigszins hoekig en past zich aan de vorm van de Tiguan. Echter, de staart nauwelijks aangeraakt ten opzichte van het huidige model. Hier een beetje ontbrekend uniform ontwerp lijn broertje. Men kan alleen maar afvragen of Volkswagen de productie visueel de Touareg nog verder wijzigt.

Smart, lichtgewicht en elektrisch &# 8211; De nieuwe Touareg moet wat te bieden

Nieuwe Spähfotos 2018 verschijnen VW Touareg.

De staart hoofdzaak ongewijzigd.
Copyright: Automedia

Het interieur van de SUV kon nauwelijks worden gevangen genomen door de camera's. Hier, echter, verwachten we hoogstwaarschijnlijk een nieuw infotainmentsysteem, meer semi-autonome functies en een virtuele cockpit. Hoewel de nieuwe Touareg is waarschijnlijk iets groter dan het huidige model, zal het nog gemakkelijker. We danken de MLB Evo platform waar veel aluminium wordt gebruikt en die ook is geïnstalleerd in de Audi Q7. Ook verwacht voor 2018 modellen Porsche Cayenne en de Lamborghini Urus op dezelfde basis te zetten.

Mede dankzij de uitlaat schandaal we zullen waarschijnlijk de eerste keer, hybride modellen van de Touareg te zien. Een volledig elektrische versie is onwaarschijnlijk, maar nog steeds op de tafel. Natuurlijk zal de Touareg blijven leverbaar met diverse benzine- en dieselmotoren &# 8211; hoewel deze laatste nog niet in de Verenigde Staten. De nieuwe Touareg zal waarschijnlijk officieel worden gepresenteerd op de Frankfurt Motor Show in september. Dan zullen we zien welke pijlen de Wolfsburg voor hun grootste en duurste SUV in de koker.

Bookmark the permalink.