Erlkönig: BMW 2 Series Gran Tourer krijgt facelift

Toegegeven, de Active Tourer en Gran Tourer uit de 2 serie zijn niet bepaald de meest succesvolle modellen van BMW. Dit heeft ook niet verwacht, omdat de modellen werden geïntroduceerd 2014. Hun doel was slechts naar Beieren toegang tot een segment waar de Mercedes-Benz al druk bezig om nieuwe marktniches te veroveren in de stille eenzaamheid van zijn eigen vinden.

De nieuwe Gran Tourer een oefening in terughoudendheid

Spy shots van Cars Dit beeld is geoptimaliseerd voor een gekalibreerd scherm met een gamma van 2,2 en een temperatuur van 6500 ° K color

BMW 2 Series Gran Tourer.
Copyright: Automedia

Toch is het tijd om de MPV zijn eerste facelift te geven. Op onze foto's krijg je zelfs een goede indruk aan de achterzijde-end design. Hier heb je bijna volledig afgezien van covers. De staart werd alleen in het lagere gebied gewijzigd. Anders werd het achterste dorpel links in het algemeen over het algemeen nogal onaangetast.

Aangezien het een beetje attent vooraan. Want als je niet kunt zien, helaas, maar al te veel van het zeshoekige koplampen, waarschijnlijk om een ​​goede reden. De voorkant is bedoeld om te suggereren dat de vorm van de grille en de bumper is herzien. Wat betreft de motoren, zal het niet veel nieuws te zijn. Hetzelfde geldt voor het interieur. Het kan een paar discrete upgrades infotainment-systeem en een aantal nieuwe functies in de rijveiligheid systemen worden geleverd, maar afgezien daarvan is dat je kunt verwachten van de 2's Gran Tourer niet te veel nieuwe.

Bookmark the permalink.