Test Mitsubishi Space Star Facelift: Goedkoper is het niet

Nee, niet de ASX en niet de Outlander is de bestseller van de Mitsubishi-programma, maar de kleine Space Star. Bijna 4.340 stuks zijn verkocht in de eerste drie maanden van dit jaar, volgens de Federal Motor Vehicle Office, vorig jaar waren er 14.237 voertuigen. Na drie jaar van brommobielen krijgt nu in het midden van het model cyclus van een facelift gedoneerd.

Kopers zullen niet alleen profiteren van een appreciatie van de optica, het interieur en een anders afgestelde vering, maar - als ze zijn snel - zelfs op een tijdelijke spotprijzen.

Mitsubishi Space Star.

Mitsubishi Space Star.
Copyright: Auto-Medienportal.Net

Design en interieur

Met de nieuw ontworpen voorzijde van de Space Star moet nu op zoek veel meer volwassen geworden. Nieuwe koplampen, een klassieke grille in plaats van de vorige "Louvre" en een ingetogen, aangegeven mogendheid koepeltent op de motorkap zijn nieuw voor de Mini, in combinatie met de nieuwe bumpers goed op het gezicht. Aan de achterzijde, een nu ook meer gevormde bumper en herzien achterlichten gevonden. Afhankelijk van de apparatuur, is er de mogelijkheid van LED-technologie. De herziene ontwerp geeft de Space Star een lengtetoename van ten minste 8,5 centimeter - maar de binnenafmetingen blijven hetzelfde.

in termen van waarde - toegevoegde Definieert het interieur heeft toch. Er zijn (verwarming op aanvraag) zitplaatsen met een betere kwaliteit bekleding en een beetje meer contour op de achterbank ook (afhankelijk van de uitrusting), een lederen stuurwiel, veel chroom en piano zwart en digitale radio.

Hoewel de Mitsubishi Space Star is de neiging om altijd te rollen niet helemaal verbergen, maar de stijvere veren en retuned schokdempers zorgen in combinatie met de elektrische stuurbekrachtiging voor een aanzienlijke winst. Zelfs snelwegen derde orde werken door de kleine vijfdeurs glad verbluffend meesterschap. kan overtuigen net zoals de CVT in het topmodel. De automatische zet de kracht aangename kleine vertraging in voortbewegings- en komt geheel zonder de beruchte "elastiek effect" uit.

Mitsubishi Space Star.

Mitsubishi Space Star.
Copyright: Auto-Medienportal.Net

Motoren en prijzen

Mitsubishi is niet veranderd de motor bereik. Onder de motorkap, de bekende driecilinder potter, de 1,0-liter motor met 52 kW / 71 PS in de stad voldoende land maar nog steeds een beetje ziet er moe. De negen pk sterkere 1.2-lLiter aan het doen is veel beter en geven begrip voorwaardelijke buizen dankzij een hoger koppel merkbaar meer rijplezier. Maar wie wil worden gekocht met een prijs, als gevolg van de grotere motor is exclusief gereserveerd voor de top-versie. Dat maakt ten minste 14.290 euro, terwijl het basismodel voor 9990 Euro wordt aangeboden.

Echter, de catalogusprijzen - in ieder geval tijdelijk - rook en spiegels. Degenen die besluiten om eind augustus voor een nieuwe Space Star, die 2.000 euro bespaart. De korting verleend onverkort voor alle Mitsubishi-modellen. Daarnaast heeft de "Intro Edition" en de "Intro Edition +" de apparatuur programma te verrijken op de markt. De voormalige draagt ​​bij aan de basisversie van het klimaat en de audio-installatie en centrale vergrendeling met afstandsbediening. De Plus-versie is, je nog steeds een lederen stuurwiel en pookknop, al bijna verspillende vele chromen accenten, verwarmbare buitenspiegels en in hoogte verstelbare passagiersstoel bovenop. Het hoogtepunt is de exclusieve Smart koppeling navigatie met 6,5-inch touchscreen dat af te vegen en zoomfunctie en smartphone-connectiviteit en Tom Tom bevat.

Save is niet meer, het is ook nauwelijks. Op de top van dat de toegekende Mitsubishi sinds 2015 vijf jaar garantie op zijn voertuigen.

Terug naar overzicht

Specificaties Mitsubishi Space Star 1.0 (1.2)

Lengte x breedte x hoogte (m):3,80 x 1,69 x 1,51
Wielbasis (m):2.5
engine:3-cilinder benzinemotor 999 (1193), cc
power:52 (59) kW / 71 (80) pk bij 6000 U / min
Max. Koppel:88 (106) Nm bij 5000 (4000) U / min
maximumsnelheid:172 (180) km / h
Acceleratie van 0 tot 100 km / h:13,6 (11,7) seconden.
Verbruik (gemiddelde EU-norm):5,0 (4,8) liter
CO2-uitstoot:96 g / km (Euro 6)
efficiëntie:B
Bij het rijklaar gewicht / laadvermogen:920 kg / 370 (420) kg
Trunk size:235-912 (209-881) l
Max trekvermogen .:(200 kg)
Draaicirkel:9.2 m
banden:165/65 R14
Base Price:9990 (14.290) Euro
Bookmark the permalink.