Nissan maakt de NV300 flexibel

Nissan NV300 biedt nu ook met de Flex Van Conversion Mobitec. Op een lichtgewicht aluminium zes rails en PVC-vloeren in het achterste deel van het voertuig kan de stoelen of andere accessoires afzonderlijk worden bewogen, op elk plaatsen of weer uit te breiden in no time. Maximum Flex Van houdt zes zetels - vier premium stoelen alsmede bestuurder en inzittende zitplaatsen.

NV300 beschikbaar vanaf 38.601 euro

Nissan NV300 Van Flex.

Nissan NV300 Van Flex.
Copyright: Auto-Medienportal.Net/Nissan

De conversie is gebaseerd op de combinatie van hoogwaardige apparatuur NV300 met 107 kW / 145 pk twin-turbo dieselmotor en aanvullende navigatiesysteem, luxe pakket en de achterklep. De basisuitrusting omvat naast de aluminium vloer ten minste twee premium zetels, twee dimbare LED-verlichting en een 12-volt USB combo-aansluiting op zowel de C-stijlen. De prijzen voor de Flex-Van-gebaseerde apparatuur en twee stijve stoelen op de tweede zitrij beginnen bij 38.601 euro (netto) voor het voertuig met een korte wielbasis en 39 999 euro (netto) voor de langere L2.

Alternatief koop een 360 graden draaibare premium zitplaatsen voor de tweede en derde rij stoelen en draaien 180 graden voorstoelen, een zitbank met zonfunctie en diverse accessoires in de maatschappij rails. Daarnaast bestelde onder meer een opklapbare tafel, een fiets of motor te monteren en Rollstuhfahrer twee bijpassende hellingen. Voor extra gemak andere opties zoals een elektrische schuifdeur en elektrische stap.

Bookmark the permalink.